Onze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren alsook om als lid te kunnen inloggen. Om deze website optimaal te gebruiken vragen we je om akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord liever niet.

Inloggen

Nog geen account? registreer u dan hier

Naar boven

Salon van de Mede-eigendom

17 November 2022 : save the date !

HET salon voor de syndicus en de mede-eigenaar.
Alles over het beheer van appartementsgebouwen.

Met genoegen kondigen wij de volgende editie van het Salon van de Mede-eigendom EN het Nationaal Congres van de Syndici aan!

Het Salon van de Mede-eigendom / Nationaal Congres van de Syndici wordt opnieuw het essentiële B2B-event voor mede-eigendom, met zoveel mogelijk informatie en advies over de mede-eigendom.

Vanwege Covid-19 hebben we lang geaarzeld ... Maar gezien de vele verzoeken van onze partners en exposanten, hebben we besloten om deze vierde editie te lanceren die zal plaatsvinden op donderdag 18 november 2021 in Paleis 10 van Brussels-Expo in een beperkende gezondheidscontext maar volkomen acceptabel.

Om uw veiligheid te garanderen, heeft Bruxelles-Expo bovendien alle nodige sanitaire maatregelen genomen om de desinfectie van de lucht en alle installaties te optimaliseren ( Covidvrije omgeving ), en ook om exposanten en bezoekers te controleren. Deze informatie kan je raadplegen op de website van Brussel-Expo.

Gezien het succes van de voorbij editie hebben wij beslist de NIEUWE en vereenvoudigde formule de behouden.

Zoals in de voorbije edities, zullen nu in het kader van ons Nationaal Congres voor de Syndici presentaties worden aangeboden; hiervoor hebben wij een aparte auditorium voorzien voor de Nederlandstalige presentaties.

Meer info op www.salonvandemedeeigendom.be of per e-mail op contact@salonvandemedeeigendom.be.

Onze partners