Technische audit van gebouwen

BTV zorgt voor een uitgebreid en duidelijk verslag. Weer een zorg minder.

Kan u als beheerder positief antwoorden op volgende vragen: 

Is uw gebouw in orde met de brandveiligheid ?
Voldoen de collectieve verwarmingssystemen aan de nieuwe wettelijke normen?
Is de elektrische installatie nog conform?

Deze vragen stellen we u niet geheel onterecht. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 1 op 3 van de gebouwen niet voldoet aan de laatste wettelijke normen qua veiligheid. Daarom lanceert BTV de gebouwenaudit.

In één rapport per gebouw een duidelijk & volledig overzicht van de uitgevoerde keuringen, conformiteit en attesten. 

Een helder rapport schept duidelijkheid

Onze audit is gebaseerd op een toetsing aan de geldende wetgeving die we samen met u overlopen. Nadien zal onze inspecteur ter plaatse de situatie analyseren en de interpretaties van de wetgeving in het gebouw nakijken.

Hiervan stellen we een uitgebreid rapport op, telkens verwijzend naar de geldende wetgeving. Dit kan u op een algemene vergadering gebruiken om de toepassing van de wetgeving in uw gebouw voor te leggen aan de mede-eigenaars.

Niet conform? Onderneem actie!

Als professionele syndicus laat u zich leiden door deze analyse en kunt u aan uw verplichtingen voldoen. U bespreekt immers de geldende wetgeving en onderneemt hiervoor de nodige acties. Zo zorgt u ervoor dat het door u beheerde gebouw duurzaam, veilig en conform de wetgeving is.

De professionele syndicus is immers een efficiënt en technisch manager.

Contacteer ons daarom vandaag nog voor een gebouwenaudit of een offerte op maat voor al uw gebouwen. Een gebouwenaudit kan u al bestellen van 181,08 euro (exc. BTW).

Reken op BTV voor uw technische expertise. U kan maar ‘Beter Zeker’ zijn!

BTV kan ook de dikte van de bestaande dakisolatie controleren van de appartementsgebouwen in uw beheer. Surf naar : http://www.btvcontrol.be/nl/nieuws/p/detail/nieuwe-vlaamse-dakisolatienorm-vanaf-1-januari-2015

 

Intranet
Zoek doorheen de website