Salon van de Mede-eigendom: 29 november 2018

29 november 2018 : save the date !

Jullie weten het misschien al, de Unie Vlaamse Syndici organiseert op 29 november 2018, samen met haar zusterfederatie de Union Francophone des Syndics, de tweede editie van het Salon van de Mede-eigendom, in Brussels Expo Paleis 3!
 
Zoals de eerste editie hebben wij geopteerd voor een Salon met een auditorium voor presentaties en gastsprekers, een consultatie zone voor gratis advies aan de bezoekers, en een grote catering zone om aangenaam te netwerken .

Opnieuw zullen pers en media  het event promoten.

Ons doelpubliek is niet alleen de syndici maar ook de mede-eigenaars alsook bedrijven die zich in de sector van de mede-eigendom willen profileren.

Daarom is het Salon gratis toegankelijk voor alle bezoekers ; de deuren gaan om 9u30 open en sluiten om 20u00.

Tal van exposanten op de eerste editie hebben met enthousiasme hun aanwezigheid reeds bevestigd op 29 november! 

Vier Ministers zullen ons eren met hun aanwezigheid; Min. Koen Geens, Min Tommelein, Min Crucke en Min Celine Fremault.. Ook burgemeester Wim Dries van Genk zal aanwezig zijn op het Salon, Kamerlid Rob Van de Velde en dhr. Marc Dillen van de Vlaamse Confederatie Bouw en andere zeer belangrijke spelers in de sector van de mede-eigendom! 
 
Voor de leden van UVS die een stand willen reserveren om hun kantoor te promoten hebben wij uitzonderlijke voorwaarden voorzien (zie hieronder).

Voor meer info surf naar www.salonvandemedeeigendom.be of mail naar voorzitter@uvsyndici.be

Met vriendelijke groeten
 
Dominique Krickovic
email: voorzitter@uvsyndici.be
gsm 0499 51 19 95
 


 Meld u aan om verder te lezen
Intranet
Zoek doorheen de website