Onze partners en sponsors

Ista Belgium nv

Eén van de grootste uitdagingen van deze tijd is verantwoordelijk en rationeel omgaan met natuurlijke bronnen zoals energie en water.

Als wereldmarktleider in energiemanagement services hebben wij als doel de energie efficiëntie in gebouwen te verbeteren en onze klanten te helpen om op duurzame wijze hun energieverbruik en CO2-uitstoot te verminderen.

Wereldwijd brengen de ista producten en diensten de nodige transparantie in het water- en warmteverbruik van collectieve woongebouwen. Dit laat iedereen toe om zijn verbruik te beheersen en gewoontes aan te passen. Het is de gedragshefboom binnen de energietransitie.


ATAB NV

ATAB ENGINEERING, Renovation projects in waterproofing - U kan ons steeds bereiken via het specifieke email-adres: syndic@atab.be
De jarenlange expertise in moeilijke en complexe dakrenovaties, maakt van Atab Engineering de aangewezen gesprekspartner voor zowel kleine als grote waterdichtings- en isolatie renovatieprojecten, gaande van particuliere woningen en appartementsgebouwen tot grote projecten bij industriële bedrijven en overheid.
 
Onze aanpak
Atab Engineering garandeert een allesomvattend kwaliteitsconcept gekoppeld aan een all-in verzekerde garantie op product en plaatsing. Deze aanpak, volgens het ‘Design & Build-concept’, is gestoeld op volgende essentiële basisprincipes:
 
1. Werfbezoek, dakinspectie en projectstudie
Bij het werfbezoek analyseren we de bestaande situatie, en peilen we naar de behoeftes van de opdrachtgever op gebied van bouwfysische en ecologisch eisen, windbelasting, gewenste opbouw en toplaag, en gebruikskenmerken.

Na de projectstudie met alle benodigde analyses en calculaties, stellen wij het technisch dossier op, dat minimum voldoet aan de geldende normen en klant-specifieke eisen.

Bij renovatie worden alle details en risicozones grondig geïnspecteerd en beschreven. Dit laat ons toe om op een professionele, gestructureerde manier de klant een volledig en degelijk inzicht te geven van de uit te voeren werken en zodoende ook een degelijke renovatie uit te voeren. 

2. Gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen 
Atab Engineering heeft de expertise te werken met een uitgebreid gamma van kwalitatieve waterdichtingsmaterialen zoals:
Bitumen dakbanen
Kunststofdakdichtingen zoals PVC, EPDM en Resitrix
Hoogwaardige PIR-isolatie
Vloeibare waterdichtingsharsen, zoals Triflex, Iko-Protect en Kemper
 
3.Expertise en deskundige uitvoering 
Permanente opleiding en ervaring in plaatsingssystemen en –technieken maakt van onze mensen experts in hun vakgebied. Er wordt een professionele projectbegeleiding en opvolging voorzien.

Atab is VCA gecertificeerd en biedt u dus garanties voor de veiligheid bij de uitvoering van de werken.

 4. Onderhoud en schadepreventie
Onderhoud verlengt de levensduur van uw dak. ATAB Engineering biedt aan haar klanten en relaties een onderhoudsservice aan. Hiermee kunnen wij garanderen dat uw dak op een veilige en degelijke manier wordt onderhouden en alle eventuele problemen aan of rond het dak preventief of correctief worden behandeld.

ATAB doet hiervoor beroep op haar afdeling ROOFPROTECT die gespecialiseerd is in veilig en duurzaam dakbeheer.


AXA


Met Buildimo - Buildimax  geeft AXA een nieuwe invulling aan de verzekering van appartementsgebouwen vanuit het oogpunt van de noden van haar klanten. Buildimo - Buildimax werd al 5 jaar op rij verkozen tot beste brandverzekering voor mede-eigenaars*. Een gebouw verzekeren is ook zijn inwonenden beschermen en oog hebben voor de vertegenwoordigers van de mede-eigendom en de syndici die de schadegevallen beheren. AXA dekt tevens de burgerlijke aansprakelijkheid van de vereniging van mede-eigenaars, van de niet-professionele syndicus, van de raad van mede-eigendom of van de commissaris van de rekeningen.  
*buildimo/buildimax: De DECAVI Niet-Levensverzekeringstrofee 2018 gepubliceerd in het persbericht van 25 april 2018 op www.decavi.be voor de categorie brandverzekering (mede-eigenaars). Deze producten werden het afgelopen jaar verkozen tot beste producten op de markt in hun categorie.
 
 


BTV

BTV, afkorting van Technisch Bureau Verbrugghen, is een Externe Dienst voor Technische Controle (EDTC) en erkend controleorganisme, met meer dan 85 jaar ervaring en 400 medewerkers in België.

BTV heeft de wettelijke opdracht de (arbeids-) veiligheid te onderzoeken door het uitvoeren van wettelijk verplichte controles  op machines en installaties, zowel bij particulieren alsprofessionelen.

Dankzij de regionale spreiding van onze 10 kantoren bent u als klant verzekerd van een vlotte dienstverlening. Omdat ook u beter zeker bent van uw veiligheid en die van uw gezin, is een kwalitatieve controle een must.

Onze onderzoekswerkzaamheden spitsen zich in hoofdzaak op volgende terreinen toe: elektriciteit, personen- en fabrieksliften, hijs- & heftoestellen, energiemetingen, druktoestellen, opslagtanks, stoomtoestellen, milieu,…

Wettelijke onderzoeken zijn divers: onderzoeken worden met de juiste ‘Know-how’ uitgevoerd en algemene dienstverlening gaat nog verder… BTV heeft specialisten in vele vakgebieden: experten veiligheidscoördinatie, energie, milieu, ...
 


BASF Belgium

BASF bouwt met de merknaam Master Builders Solutions voort op de ruim honderd jaar ervaring die het in de bouwindustrie heeft opgedaan. Hiermee is BASF uw partner voor een duurzame totaalrenovatie voor uw gebouw in mede-eigendom, of het nu gaat om een gevelrenovatie, een balkonrenovatie, een vloerrenovatie of een renovatie van een parkeergarage.
 
Samen met de mede-eigenaren zoekt BASF naar een geschikte oplossing voor het gestelde probleem. BASF werkt hiervoor samen met nauwkeurig geselecteerde en door BASF opgeleide applicators waardoor uw project beheerd wordt door experts en aldus  faalkosten tot een minimum worden beperkt.
 
CONTACT
 
BASF Belgium Construction Chemicals
Nijverheidsweg 89
3945 Ham
 
T 011 340 431
F 011 401 392
 
E basf-cc-be@basf.com
W www.master-builders-solutions.basf.be
 
 


BETOTEC

Betotec is een bouwbedrijf gespecialiseerd in herstelling en bescherming van beton en waterdichte renovatie van balkon-terrassen. Ons werkgebied is Vlaanderen en Brussel. Wij proberen ons te onderscheiden op gebied van kwaliteit zowel van prijsofferte, afspraken, uitvoering als opvolging.”
Ten slotte vind je bijgevoegd de ingevulde deelname-aanvraag.
 


Group Suerickx

360° onderhoud en renovatie door Suerickx Condominium

U kan bij Suerickx Condominium terecht voor onderhouds- en herstellingswerken of voor een totaalrenovatie van grote residentiële projecten in mede-eigendom. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw of domein in mede-eigendom altijd in perfecte conditie is.
Onze ervaren specialisten begrijpen hoe de relatie tussen de mede-eigenaars, de bewoners en de syndicus van een gebouw werkt en sluiten daarom het hele proces daarop aan.
Onze activiteiten zijn :
• Dakwerken
• Gevel- en terrasrenovatie
• Betonrenovatie
• Algemene schilderwerken
• Waterdichting
• Algemene renovaties

360° d’entretien et de rénovation par Suerickx Condominium

Vous pouvez vous adresser auprès de Suerickx Condominium pour des travaux d’entretien, de rénovation ou pour une rénovation entière de grand projet résidentiel en copropriété. Suerickx Condominium veille à ce que votre immeuble ou domaine en copropriété soit toujours en condition parfait.
Nos spécialistes expérimentés sont conscients des relations entre le copropriétaire, l’habitant et le syndic d’un immeuble et ce qui constitue la base de notre processus. 
Nos activités sont :
• Travaux de toiture
• Rénovation de façade et terrasse
• Rénovation de béton
• Revêtement générale
• Etanchéité
• Rénovation générale


KBC

Waarom een renovatiekrediet voor mede-eigenaars?

De energie- en isolatienormen in Vlaanderen worden steeds strenger. Ook als mede-eigenaar krijg je daar vroeg of laat mee te maken. Zo moet je gebouw vanaf 2020 bijvoorbeeld voldoen aan de nieuwe – en strengere – dakisolatienorm. 
Om de nodige renovatiewerken te financieren, is er vaak behoorlijk wat kapitaal nodig. Binnen de VME is er niet altijd voldoende geld beschikbaar, en de individuele leden van de VME kunnen (of willen) niet allemaal zomaar het nodige bedrag ophoesten.

Het KBC-Renovatiekrediet voor VME's is daarom een goede oplossing. Het is namelijk een krediet waarmee je als VME kort op de bal kunt spelen bij de financiering van grote renovatiekosten.

Wat is het KBC-Renovatiekrediet voor VME's?

Het is een investeringskrediet voor een Vereniging van Mede-eigenaars, met

een looptijd van 3 tot 10 jaar
een vaste rentevoet
gelijke terugbetalingen

Het renovatiekrediet is bedoeld voor duurzame en noodzakelijke renovatiewerken in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, zoals dakisolatie, gevelrenovatie of het plaatsen van hoogrendementsglas. Minstens 3 leden van de VME gaan het krediet aan. De looptijd van het krediet is maximaal 10 jaar.

De VME onderschrijft een kredietverzekering voor VME’s. Daardoor zijn de VME én alle leden verzekerd als een mede-eigenaar in gebreke blijft. Dit is een acceptatievoorwaarde voor het KBC-renovatiekrediet voor VME’s.


Nelissen Grade

 
1946 was het jaar dat Hervé Nelissen Grade het kantoor oprichtte. Het hoofdkantoor is thans gevestigd op de Philipssite 5 te Leuven. Vanuit deze centrale ligging is dit onafhankelijke kantoor gestaag uitgegroeid tot een dynamische associatie met diverse bijkantoren bestaande uit 8 vennoten en een 45-tal advocaten die een volledige juridische service biedt aan particulieren, bedrijven en overheden. Steeds met een niet aflatende aandacht voor de zaak van haar cliënten. Telkens opnieuw. IN ANY CASE.
 
De advocaten van NG steunen zich in hun activiteiten op de pijlers van deontologie, loyaliteit, traditie en kennis. Steeds willen zij een allesomvattende dienstverlening aanbieden. Zij werken daarom in gespecialiseerde teams per materie die nauw met elkaar samenwerken. De stipte en proactieve opvolging van de ontwikkelingen in elk rechtsgebied en de zoektocht naar vernieuwende oplossingen op maat in combinatie met de jarenlange ervaring maken dat de associatie vanuit een realistische en resultaatgerichte mentaliteit telkens opnieuw de beste service voor haar cliënten nastreeft.

De dienstverlening van het vastgoedteam strekt zich uit tot advies, bijstand en procesvertegenwoordiging in volgende materies:
 
mede-eigendom in al zijn facetten,
aannemingsrecht,
aansprakelijkheidsrecht,
contractenrecht,
erfdienstbaarheden, erfpacht en opstal,
GDPR,
invorderingen,
ruimtelijke ordening en stedenbouw,
strafrecht en tuchtrecht,
verzekeringsrecht.
De inspanningen van de associatie werden in 2012 bekroond met de award "Best Firm Flanders of the year" uitgereikt door de organisatie Belgian Legal Awards. De motivering van de jury voor de toekenning van deze award leest als een opsomming van de associatie voor staat: een sterk groeiend kantoor met sterke aanwezigheid in Vlaanderen, maar ook Brussel en Wallonië, dat blijk gevend van professioneel management en met veel oog voor ethische waarden de jongste jaren heeft weten te zorgen voor baanbrekende uitspraken en bijdragen aan de doctrine en hierbij een goed evenwicht heeft gevonden tussen advies en gerechtelijke procedure.
 
Voor verdere informatie en vragen kan u terecht bij www.nelissengrade.com en in het bijzonder frederiek.baudoncq@nelissengrade.com en jan.stijns@nelissengrade.com
 


OpenSyndic

OPENSyndic, de totaaloplossing voor de syndicus.

Het is een totaalpakket met alle nodige modules om te voldoen aan de nieuwe wetgeving omtrent beheer van mede-eigendom. De praktijkgerichte en pragmatische benadering is een garantie voor een snelle inzetbaarheid van het pakket binnen het bedrijf van de syndicus.

Er is gekozen voor een ASP model. Dat wil zeggen dat ze instaan voor de volledige hosting van uw gegevens en website. Enkel de toepassing wordt bij de klant op één of meerdere PC's geïnstalleerd. Upgrades zijn volautomatisch. Backups zijn overbodig.

OPENSyndic heeft samengewerkt met specialisten uit de branche om een totaaloplossing te realiseren. Door een sterk doorgedreven parameterisering van de verschillende programmaonderdelen zijn deze direct bruikbaar en herkenbaar voor gebruikers die in de branche werkzaam zijn.

Het pakket is volledig geïntegreerd rond ons multi-dossier facturatie- en boekhoudpakket Openboek+. Deze software wordt reeds jaren in de praktijk gebruikt door KMO's en boekhouders en voldoet steeds aan de meest recente wettelijke vereisten. Deze modules bevatten een uitgebreid documentenbeheer systeem. Ingescande documenten kunnen via een website beschikbaar gesteld worden voor mede-eigenaars en anderen die de juiste toegangsrechten hebben.


Contacteer OPENSyndic indien u een demo van de software wenst te ontvangen via info@3xc.be.


Proximus

Proximus zal de komede jaren een bedrag van 3 miljard euro investeren in de uitrol van het glasvezelnetwerk dat start in de stadscentra Antwerpen, Gent, Brussel, Namen, Charleroi en Hasselt.
Glasvezel biedt ultrasnel internet en opent daarmee de deur naar nieuwe mogelijkheden.
Hoe breng je glasvezel in je gebouw? Hoe ervoor zorgen dat alle inwoners er snel van kunnen profiteren?
Proximus legt de stappen uit en presenteert alle voordelen van dit glasvezelnetwerk van de toekomst.
 


PIC Reno-decor

Van renovatie tot restauratie, alle expertise onder 1 dak:

PIC reno-decor herstelt en beschermt uw gebouwen. Met 35 jaar ervaring op de teller is PIC reno-decor dé betrouwbare partner die uw gebouw, beton, staalwerk of monument herstelt, renoveert en beschermt. Met oog voor veiligheid, duurzaamheid en respect voor het milieu.

 


Poujoulat

De POUJOULAT Groep, Europees marktleider in metalen rookkanalen en dakuitgangen, bezit de know-how voor het ontwerpen van volledige systemen voor rookgasafvoer en dit voor zowel ééngezinswoningen, collectieve en industriële gebouwen. De Groep draagt waarden als innovatie, energieprestatie en hernieuwbare energie hoog in het vaandel.
Het Belgische filiaal, Poujoulat BeLux, te Nijvel (6000m² bebouwde oppervlakte), maakt deel uit van de Groep sinds 1991. 
Poujoulat BeLux voldoet aan de ISO-norm 9001 (Kwaliteit) en 14001 (Milieu).
Poujoulat commercialiseert en distribueert een geheel aan productgamma’s in België en het Grootherogdom Luxemburg die elk een oplossing bieden voor:
* kachels, haarden en ketels met natuurlijke trek
* gesloten ketels type C
* collectieve gebouwen
* tertiair en industrie
* ventilatie
In de gebouwen te Nijvel, fabriceert Poujoulat BeLux onder andere de Aspirotor-rookafzuiger en flexibele kanalen in Inox en aluminium.
Poujoulat Belux beschikt er over een theoretisch en praktisch opleidingscentrum waar ze elk jaar verschillende professionele installateurs en voorschrijvers uit België en Luxemburg ontvangt.
 
 


Renotec

Gespecialiseerde technieken in de vingers

Als gespecialiseerd hoofdaannemer combineert Renotec vakmanschap met innovatie. Onze focus ligt op grote en uitdagende projecten waarin wij met ons hecht team van ervaren vakmensen het verschil maken. Tegelijk kent Renotec de kneepjes van het renovatie- en restauratievak en hebben we meerdere gespecialiseerde technieken in de vingers. Hierdoor kan Renotec perfect inspelen op de vraag van de klant. Onze specialisten verkennen voortdurend de mogelijkheden van innovatieve toepassingen.

Onze baseline is dan ook niet zomaar ‘renovating for the future’.

Complexe verbouwingen: Renotec combineert schaalgrootte, ervaring en efficiëntie in één onderneming. Complexe verbouwingen vereisen een gedegen projectaanpak en strikte planning.

Betonrenovatie:  Renotec herstelt, versterkt en beschermt civiele en industriële kunstwerken en gebouwen (tunnels, viaducten, betonconstructies, …).
Terrassen- en gevelrenovatie

Het renoveren van terrassen en gevels vereist vakmanschap. Renotec is hierbij uw partner van A tot Z.
Rioolrenovatie

Met minder hinder en met de inzet van innovatieve technieken geeft Sewer-Tec rioolstelsels een hernieuwde toekomst.
Asbestsanering

Al meer dan een kwarteeuw pionier en vooral expert in asbestsanering.

 


Somati Fie

Uw brandveiligheid, onze missie

Brandbestrijding is geëvolueerd naar een totaal (brand)veiligheidsbeleid van A tot Z.

Bedrijven hebben steeds meer nood aan een professionele ondersteuning om de brandveiligheid binnen hun onderneming efficiënt te integreren.

SOMATI FIE  profileert zich als een dienst- en adviesverlenende partner die bedrijven kan helpen om dat beleid te perfectioneren.

Onze klanten kunnen beroep doen op een waaier van oplossingen met aandacht voor de specifieke behoeften: via het leveren van de juiste producten en diensten beveiligen we uw brandrisico’s.

Niet alleen standaard producten maar ook op maat gemaakte en automatische objectbeveiliging wordt aan klanten geleverd. Dit altijd in functie van het specifieke brandrisico.

Somati Fie kan voor u verschillende producten op maat maken in het eigen atelier.

Ons periodiek onderhoud zorgt ervoor dat alle interventiemiddelen in een optimale staat van werking blijven.

Door het trainen van uw medewerkers leren wij ze correct omgaan met alle aanwezige brandbeveiligingsmiddelen. Ook evacuatie-oefeningen worden aangeboden.

Via Fire Safety Management analyseren en auditeren we alle risico’s en beveiligingen en brengen ze voor u en de professionele brandweerdiensten in kaart.


SIKA - Building Trust


Sika Belgium nv te Nazareth maakt deel uit van Sika AG, gevestigd te Baar, Zwitserland. Het is een internationaal bedrijf dat chemische bouwmaterialen levert voor bouw en industrie zoals voor balkons, terrassen, daken, façades, windmolen- en auto-industrie, assemblage van bussen, trucks en railvoertuigen. Sika biedt hoogwaardige waterdichtingsproducten, betonhulpstoffen, speciale mortels, lijmen, afdichtingsmiddelen, demping, structurele versterking, gietvloeren en daken aan. Een wereldwijde lokale aanwezigheid in 90 landen en meer dan 17.000 werknemers verbinden klanten rechtstreeks met Sika en verzekeren op die manier het succes van alle partijen.


Tectum

Tectum Group is expert in daken, gevels en balustrades. Uw renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudswerken volgen onze ervaren vakmensen op de voet op.

Tectum Group levert steeds kwalitatieve en innovatieve oplossingen voor lange termijn.

Tectum Group draagt veiligheid en familiale waarden hoog in het vaandel.  
 


Triflex

Triflex heeft al 30 jaar ervaring in het afdichten en beschermen van oppervlakten van parkeergarages, balkons, terrassen, galerijen, wandeldekken, daken en dakdetails. Triflex werkt met vloeibaar materiaal, waardoor het complexe details naadloos en duurzaam kan afdichten. In iedere gewenste kleur, voor kleine én grote oppervlakten. Daarnaast is Triflex leverancier van afdichtings-, gietvloer-, antislip-, coating-, geïsoleerde en ophoogsystemen.

Wij dragen onze klanten passende oplossingen aan op de volgende gebieden:  

Daken en dakdetails
Balkons, (dak)terrassen, galerijen en wandeldekken
Parkeergarages  
Wegmarkeringen  
Speciale projecten
Industrie

Onderdeel van Europees netwerk

Triflex BVBA / SPRL behoort tot de Follmann groep. Follmann & Co. is een op de toekomst gerichte, dynamische internationale onderneming in de chemische industrie. Sinds de oprichting in 1977 worden halffabrikaten geproduceerd waarmee decoratieve eindproducten zoals behang, servetten en geurstoffen worden gemaakt. De halffabrikaten worden ook gebruikt voor industriële toepassingen zoals technisch textiel, communicatiekabels en houtlijmen.


Velux

Al meer dan 75 jaar creëert de VELUX Groep, van Deense oorsprong, wereldwijd een betere leefomgeving voor mensen door te zorgen voor daglicht en frisse lucht door het dak. Onze producten helpen bij het creëren van een gezond en duurzaam binnenklimaat om in te werken, wonen of leren.
Ons bedrijf importeert en distribueert de bekende VELUX dakvensters, maar ook vele andere producten van het merk zoals zonneschermen, rolluiken, gordijnen, lichttunnels, platdakvensters en modulaire lichtstraten. 
 


Immopasss

Assumax

Intranet
Zoek doorheen de website