Groepspolis Disciplinaire Verdediging ARAG


Enkel bestemd voor UVS-leden : gratis juridische bijstand bij deontologische geschillen bij het BIV

U heeft het al meer dan een keer gehoord of jammer genoeg moeten ervaren : mede-eigenaars van een gebouw dat u beheert, leggen een klacht neer bij het BIV. Het BIV opent en dossier. Indien deze klacht gegrond blijkt te zijn volgt als snel een zitting bij de Uitvoerende Kamer....  Voor u betekent dit kopzorgen, extra werk en stress, bovenop de dagdagelijkse taken en boordevol agenda!

Maar de leden van de Unie Van Syndici staan er niet meer alleen voor!  

Leden van de Unie Van Syndici genieten al geruime tijd van gratis groepspolis voor disciplinaire verdediging. Met aanvang 01.01.2019 worden deze waarborgen voortaan verleend door de nieuwe verzekeraar ARAG NV.
 
Ter herinnering: aangesloten syndici kunnen beroep doen op deze polis voor de verdediging van hun rechterlijke belangen naar aanleiding van klachten m.b.t. het beheer van gebouwen onderworpen aan de disciplinaire instantie van het Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars (BIV). Nieuw in deze overeenkomst is dat de administratie en regels werden versoepeld.
 
Praktisch: de syndicus die beroep doet op deze bijstand geniet vanaf Dag 1 van deze waarborg met vrije keuze van advocaat.
 
Daartoe volstaat aangifte te doen bij de verzekeraar Arag NV onder verwijzing naar rechtsbijstandsverzekering en vermelding van het (nieuw ingevoerd) lidnummer bij UVS.
 
Arag NV verifieert de correcte aansluiting bij UVS en klaar!
 
Belangrijk info : de bijzondere voorwaarden van de polis en de FAQ's vindt u hieronder op het intranet voor de leden.

Meld u aan om verder te lezen
Intranet
Zoek doorheen de website