Disciplinaire Verdediging DAS

U heeft het al meer dan een keer gehoord of jammer genoeg moeten ervaren : mede-eigenaars en/of bewoners van de appartementen die u beheert, leggen al eens een klacht neer bij het BIV. Na een klacht is het BIV verplicht een dossier te openen. Indien deze gegrond blijkt  te zijn,  dan start men een onderzoek. Jammer genoeg  komt het al eens voor dat u zich als syndicus dient te verantwoorden voor de Disciplinaire Kamer van het BIV.

Kopzorgen, extra werk , met de nodige stress als gevolg.

Maar de UVS-leden staan er niet meer alleen voor!  Het bestuur van de UVS &  UFS heeft specifiek voor de syndici en dit in samenwerking met onze  verzekeringsmakelaar en de verzekeringsmaatschappij Rechtsbijstand D.A.S. nv een groepspolis uitgewerkt.
De polis dekt de disciplinaire verdediging ten aanzien van het BIV van alle leden van UVS en voor alle duidelijkheid enkel binnen de beroepsactiviteit als syndicus. De polis is ingegaan op 01/01/2016.

Wat doet D.A.S. voor u?  In eerste instantie zal D.A.S. u bijstaan bij het verdedigen van uw rechtelijke belangen. Is de aanstelling van een advocaat vereist, betaalt D.A.S. de kosten en erelonen van uw raadsman tot een maximumbedrag van 15.000 EUR. D.A.S. betaalt tevens de  eventuele expertise kosten.
Verdere details worden  uiteengezet via een persoonlijk schrijven, of op een van onze toekomstige werkvergaderingen waar we u graag op ontvangen. Mocht u ons hierover al eerder willen contacteren? Schrijf naar  voorzitter@uvsyndici.be

Wij geloven dat deze groepspolis voor u een belangrijke ondersteuning vormt in uw drukke beroepsactiviteit.

Verdere details vindt u hieronder onder de FAQ's (enkel voor leden) . 

De UVS hoopt hierbij haar leden verder en beter te kunnen ondersteunen in hun drukke beroepsactiviteit.

 
 

Meld u aan om verder te lezen
Intranet
Zoek doorheen de website